Prehrana

Nudimo domačo, sezonsko kuhinjo predvsem kraških jedi. Vedno vam je na voljo kraški pršut, salama sir, sir v oljčnem olju, štruklji. Za kosilo ali večerjo sta vam na voljo dva menija.

Marec 2018

V MESECU APRILU IN MAJU BOMO ZA VAS KOT VEDNO

PRIPRAVLJALI JEDI IZ ŠPARGLJEV:

JUHO, NJOKE, DOMAČE TESTENINE, KANELONE, .......

IN SEVEDA JAGODE S ŠPARGLJI, KOT ŽE VSA LETA !

 

NAŠE HIŠNE SPECIALITETE, KI SO VAM VEDNO NA VOLJO :

 

JOTA

DOMAČI NJOKI IN TESTENINE

ROASTBEEF V TERANOVI OMAKI

PURANJI FILE V SMETANOVI OMAKI S SIROM IN OREHI

PIŠČANČJE ROLADICE S SIROM, PANCETO IN GOBAMI

JANČEK S KRASA PEČEN V PEČICI

HIŠNA JETRNA PAŠTETA

KRAŠKI ŠTRUKLJI

 HRUŠKE V TERANU

 

IN SEVEDA NAŠI OTROCI:

DOMAČI NJOKI Z RAGUJEM ALI DRUGO OMAKO

1/2 PORCIJA DUNAJSKEGA ZREZKA S PEČENIM KROMPIRČKOM